Hoppa till innehåll

Hundskola på riktig – Jag träna din hund

Ibland kan det var övermäktig att hinna med hela livet och en hund i slyngelåldern eller en hund som hitta på för mycket busig på egen hand – eventuell för att den har lite för mycket energi över som den borde göra sig av med på ett vettigare sätt?

Istället för att dagligen gå rund med dåligt samvete eller lägga en annons på blocket 😉 så skicka hunden för träning, omväxling och aktivering till Kvarnens Hunderia…tänk koncept skola.

Din hund kan gå till skolan, lära sig massor nytt och kommer hem nöjd och balanserad. Detta kan även få ny glimt i eran egen träning, då man på det sättet blir av med gamla mönster som man lätt fastna i. Vi kommer ha även gemensamma tillfälle där vi gå genom vad din hund har lärt sig, så att du kan jobba vidare på egen hand eller vi sätta nya gemensamma mål (hand over eller avstämningsmöte).

När jag träna din hund så kan det ingå koppelträning, hundmöte, passivitet, nose work, inkallning, stadga och så mycket mer; allt från vardagslydnad till spår. Även lugn socialisering eller eventuell även lek med mina egna hundar (om lämplig för din hund) är möjlig. Vi börja med en intervju där du berätta om din hund, dig och eran situation och gemensam bestämmer vi vad vi tror din hund skulle må bra av. Sen boka vi träningstillfälle (skolundervisning) allt eftersom. Träningen bokas per timme eller man köpa ett klippkort. Antingen kommer jag till er och hämta hunden eller ni lämna hunden hos mig eller vi ses på överenskommer plats (på senare alternativ kan avgift för resetid tillkommer. Vi kan boka regelbundna tillfälle eller tar det mer flexibelt så att det passa alla våra liv. När som helst är du välkommen att hacka på träningstillfällen, helt spontan när du känner för det, jag garantera att varje tillvälla är väl förbered och berikande för din hund.

Boka hundskola på riktig via mail till: kvarnenshunderia@gmail.com eller info@kvarnenshunderia.se