Hoppa till innehåll

Priser

Fullt fokus på dig och din hund för bästa resultat! Vi tittar noggrant på just de områden ni vill jobba med och lägger upp en skräddarsydd plan för er fortsatta träning. Privatträning/Utredning med Hundpsykolog/Beteendecoach – det finns många namn på lösningen på era problem, och här med fokus på långsiktiga och hållbara resultat!

Få en beteendecoach i din telefon eller i din inkorg! Köper du träning med mig så ingår inte enbart kurstiden i sig utan även feedback och support on-demand med upp till två gånger per vecka. Detta koncept kalar vi Beteendecoach on-demand! Detta gäller våra två paket Månen och Säsongen. Beteendecoach on demand – så vad innebär det? Du kommer få tips och hjälp när du behöver det som mest: antingen när du planerar er träning eller står mitt i. Det omfattar just sånt som vi redan har gått genom i våra träningsträffar, men med direkt återkoppling. Glöm inte längre något som du just har lärt dig och få till ännu effektivare träning. Slutar vara osäkert och sabba en hel träningsvecka med “hur var det nu igen man skulle göra?” och slipp vänta tills nästa tillfälle för att kunna fråga coachen. Släng iväg din fråga på SMS eller email, så svarar coachen dig eller ringer upp, om du föredrar det, på snabbast möjliga sett. Vanligtvis kan jag redan återkoppla på samma dag.

Exempel på saker en hundpsykolog/beteendecoach kan hjälpa dig med kan vara hundmöten, stress, utfall, separationsångest/ensam hemma träning, koppelgående, miljöträning, rädsla, aggressivitet, mfl. Konsultationen och träningen byggs upp helt individuellt efter vad just du och din hund behöver träna på. Ny kund? Första träffen är alltid minst 2h så att vi kan lära känna er och er hund.

 • Privatträning 950 SEK/timme, när du löpande bokar träff efter behov.
 • Paketpris Utredning: 3600 SEK (rabatterad timpris: 900 SEK/timme)
  • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus en träningsträff (2h) för uppföljning och efter det fortsatt träning på egen hand. Det här paketet rekommenderas om du inte riktigt vet hur mycket vägledning och hjälp ni behöver – det kan ibland räcker med en utredning och proffsig hjälp med planering av träning på egen hand. Bra att veta: För att kunna erbjudar helt skräddarsydda lösningar behöver vi lägga tid på efterarbete, analys och träningsplanering, allt för att vi ska hjälpa just dig och din hund. En utredning inkludera därför alltid även en del arbete för er Beteendecoach före och efter varje träff.
 • Paketpris Månen: 5 timmar för 4500 SEK Träningspaket inkl Beteendecoach on demand
  • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus upp till 3 fördjupande, skräddarsydda träningsträffar. I regel planeras alla träffar inom en period av 1-2 månader. Under den perioden ingår det support på mejl / telefon med upp till 2 återkopplingar per vecka med hjälp och tips kring det vi har gått genom i våra lektioner. Den individuella supporten och de skräddarsydda träningsträffarna ger er en bra grund att stå på för att er fortsatta träning på egen hand ska bli en succé.
 • Paketpris Säsong: 8 timmar för 7200 SEK Träningspaket inkl Beteendecoach on demand
  • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus 4-6* fördjupande skräddarsydda träningsträffar för långsiktig utveckling. I regel planeras alla träff inom en period av 3 månader. Under den perioden ingår det support på mejl / telefon med upp till 2 återkopplingar per vecka med hjälp och tips kring det vi har gått genom i våra lektioner. Den individuella supporten och de skräddarsydda träningsträffarna ger er bäst möjliga grund att stå på för att er fortsatt träning på egen hand ska bli en succé och ge hållbara resultat.

* beroende på önskad längd av tillfällen, det är helt individuellt och vi lägger upp det så att det passa era behov!


Signaturkurser

Kvarnens Hunderias Signaturkurser som är proppfull med allt jag står för: positiv förstärkning, klicker träning, nosework och berikning samt kommunikation och inte minst: har extra roligt med din hund. Toppen för att förgylla vardagen, lära känner din hund och bygga relation och tillit:

 • “Mer än bara Valpkurs” – 1800 sek (6×1.5h) lämplig ålder 8 veckor till ca 6 månader
  • inklusive ett tillfälle med veterinär, där vi prata om massor nyttig, gör en hälsokontroll av valpen och träna hantering och massor mer 🙂
 • “Nose Work som aktivering” – 1600 sek (5×1.5h) lämplig för alla åldrar
 • “Klicker-/ Trickskurs” – 1600 sek (5×1.5h) lämplig för alla åldrar
 • “Aktivering och Berikning i Vardagen / på promenad” – 1600 sek (5×1.5h) lämplig för alla åldrar
 • “Omplaceringar / Rescues i famnen” eller “Trygga famnen” – 1600 sek (5×1.5) lämplig för alla åldrar
 • “Gravid och med hund” – 1600 sek (5×1.5) lämplig för alla åldrar

Anmälan är bindande och är bekräftad när betalning är mottagen. Kvarnens Hunderia förbehåller sig rätten att ställer in kurser vid för få anmälda och återbetalar hela beloppet isf.


Mer än bara lydnad – kurser

Utöver ovan erbjuda jag kurser för en bra grundutbildning: Mina Mer än bara lydnad-kurser innebär träning i små grupper utomhus, där vi varvar många praktiska övningar med en del teori. I nedan kurser få ni mycket mer än bara lydnad, vi är noga med att ge många tips och tricks för den harmoniska vardagen och lägga upp kurserna efter individuella behov av deltagarna. Den möjligheten har vi då vi bara acceptera få antal deltagare per kurs. Det är roligt att gå kurs hos oss och alla är välkommna.

 • “Mer än bara Valpkurs (2)” – 1600 sek – (5×1.5h) lämplig ålder ca 12 veckor till ca 7 månader
 • “Mer än bara Unghundskurs” – 1600 sek (5×1.5h) lämplig för alla aldrig vuxna, ca 6 månader till 4 år
 • “Mer än bara Grundkurs” – 1600 sek (5×1.5h) lämplig för alla åldrar
 • “Mer än bara Grundkurs (2)” – (5×1.5h) 1600 sek (lämplig för alla åldrar)
 • “Leende Koppel” – 1400 sek (4×1.5h) lämplig för alla åldrar

Anmälan är bindande är bekräftad när betalning är mottagen. Kvarnens Hunderia förbehåller sig rätten att ställer in kurser vid för få anmälda och återbetalar hela beloppet isf.