Hoppa till innehåll

Privatkonsultation b

Boka privat träning om du känner att ni behöver träna fokuserad och i lugn miljö. på det sättet få ni all instruktörens fokus och kan jobba mycket effektivt och dynamiskt efter vad just du och din hund vill träna på.

Kvarnens Hunderia arbetar utifrån ett holistiskt synsätt, vilket innebär att vi tittar på helheten och jobbar med orsaken bakom hundens beteenden. Vi undersöker och fördjupar oss i din hund så att vi inte bara tar bort symtomet, utan försöker se orsaken så att ni och hunden kan få ett mer harmoniskt liv.  

Ibland kan man träna med fördel med 2 ekipage samtidig som har liknande beteende som ska utredas – då få båda ekipage hjälp av att ser på varandra, få möjlighet till egen tid eller vila utan att träningen måste avbrytas och dessutom kan priset reduceras eök.

Vi har alltid första tillfälle ensam, så att vi kan gå genom målsättningen och lägga upp en träningsplan. Jag matcha ekipage efter min bedömning och efter tillgång av intressenter – det går givetvis att anmäla intresse ihop med en vän och deras hund – men slutbedömning -om gemensam träning är lämplig- görs av oss på kvarnens Hunderia.

Boka privat träning via mail till: kvarnenshunderia@gmail.com eller SMS till Annika 0760218668