Hoppa till innehåll

Hundpsykolog / Beteendecoach

Boka privatträning om du känner att ni behöver träna fokuserat och i lugn miljö. På det sättet få ni instruktörens hela fokus och kan jobba mycket effektivt och dynamiskt efter vad just du och din hund vill träna på och behöver.

Boka privatkonsultation med hundpsykolog om ni har en eller flera problembeteenden ni behöver utreda för att hjälpa er och hunden till ett harmoniskt liv. Exempel på saker en hundpsykolog kan hjälpa dig med kan vara hundmöten, stress, utfall, separationsångest/ensam hemma träning, koppelgående, miljöträning, rädsla, aggressivitet, mfl. Konsultationen och träningen byggs upp dynamiskt efter vad just du och din hund behöver träna på.

Kvarnens Hunderia arbetar utifrån ett holistiskt synsätt, vilket innebär att vi tittar på helheten och jobbar med orsaken bakom hundens beteenden. Vi undersöker och fördjupar oss i din hund, så att vi inte bara tar bort symtom utan försöker se orsaken bakom. Bara på det sättet få man långvariga lösningar. Det kan tar tid och tålamod – men på Kvarnens Hunderia jobbar vi inte med quick fixes som gå ut över hundens välfärd eller er relation och tillit. Vi vill istället hjälpa till med att skapa ett harmoniskt liv för alla inblandade.  

Ibland kan man med fördel träna två ekipage samtidig om dessa har liknande beteende som ska utredas – då får båda ekipage hjälp av att se på varandra, möjlighet till egen tid eller vila och dessutom kan priset reduceras efter ök.

Vi har alltid första tillfället enskilt per ekipage, så att vi kan gå genom målsättningen och lägga upp en träningsplan. Jag matchar ekipage efter min bedömning och efter tillgång av intressenter – det går givetvis att anmäla intresse ihop med en vän och deras hund – men slutbedömning -om gemensam träning är lämplig- görs av oss på Kvarnens Hunderia. Bara så kan vi garantera kvalitèn vi vill erbjuda.

Boka privat träning via mail till: kvarnenshunderia@gmail.com; info@kvarnenshunderia.se eller SMS till Annika 0760218668 eller knappen nedan.

Kontakt – Kvarnens Hunderia

Mer info

Fullt fokus på dig och din hund för bästa resultat! Vi tittar noggrant på just de områden ni vill jobba med och lägger upp en skräddarsydd plan för er fortsatta träning. Privatträning/Utredning med Hundpsykolog/Beteendecoach – det finns många namn på lösningen på era problem, och här med fokus på långsiktiga och hållbara resultat!

Få en beteendecoach i din telefon eller i din inkorg! Köper du träning med mig så ingår inte enbart kurstiden i sig utan även feedback och support on-demand med upp till två gånger per vecka. Detta koncept kalar vi Beteendecoach on-demand! Detta gäller våra två paket Månen och Säsongen. Beteendecoach on demand – så vad innebär det? Du kommer få tips och hjälp när du behöver det som mest: antingen när du planerar er träning eller står mitt i. Det omfattar just sånt som vi redan har gått genom i våra träningsträffar, men med direkt återkoppling. Glöm inte längre något som du just har lärt dig och få till ännu effektivare träning. Slutar vara osäkert och sabba en hel träningsvecka med “hur var det nu igen man skulle göra?” och slipp vänta tills nästa tillfälle för att kunna fråga coachen. Släng iväg din fråga på SMS eller email, så svarar coachen dig eller ringer upp, om du föredrar det, på snabbast möjliga sett. Vanligtvis kan jag redan återkoppla på samma dag.

Exempel på saker en hundpsykolog/beteendecoach kan hjälpa dig med kan vara hundmöten, stress, utfall, separationsångest/ensam hemma träning, koppelgående, miljöträning, rädsla, aggressivitet, mfl. Konsultationen och träningen byggs upp helt individuellt efter vad just du och din hund behöver träna på. Ny kund? Första träffen är alltid minst 2h så att vi kan lära känna er och er hund.

  • Privatträning 950 SEK/timme, när du löpande bokar träff efter behov.
  • Paketpris Utredning: 3600 SEK (rabatterad timpris: 900 SEK/timme)
    • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus en träningsträff (2h) för uppföljning och efter det fortsatt träning på egen hand. Det här paketet rekommenderas om du inte riktigt vet hur mycket vägledning och hjälp ni behöver – det kan ibland räcker med en utredning och proffsig hjälp med planering av träning på egen hand. Bra att veta: För att kunna erbjudar helt skräddarsydda lösningar behöver vi lägga tid på efterarbete, analys och träningsplanering, allt för att vi ska hjälpa just dig och din hund. En utredning inkludera därför alltid även en del arbete för er Beteendecoach före och efter varje träff.
  • Paketpris Månen: 5 timmar för 4500 SEK Träningspaket inkl Beteendecoach on demand
    • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus upp till 3 fördjupande, skräddarsydda träningsträffar. I regel planeras alla träffar inom en period av 1-2 månader. Under den perioden ingår det support på mejl / telefon med upp till 2 återkopplingar per vecka med hjälp och tips kring det vi har gått genom i våra lektioner. Den individuella supporten och de skräddarsydda träningsträffarna ger er en bra grund att stå på för att er fortsatta träning på egen hand ska bli en succé.
  • Paketpris Säsong: 8 timmar för 7200 SEK Träningspaket inkl Beteendecoach on demand
    • Inkluderar: Träff 1 Utredning (2h) plus 4-6* fördjupande skräddarsydda träningsträffar för långsiktig utveckling. I regel planeras alla träff inom en period av 3 månader. Under den perioden ingår det support på mejl / telefon med upp till 2 återkopplingar per vecka med hjälp och tips kring det vi har gått genom i våra lektioner. Den individuella supporten och de skräddarsydda träningsträffarna ger er bäst möjliga grund att stå på för att er fortsatt träning på egen hand ska bli en succé och ge hållbara resultat.

* beroende på önskad längd av tillfällen, det är helt individuellt och vi lägger upp det så att det passa era behov!