Hoppa till innehåll

Privatkonsultation

Boka privatträning om du känner att ni behöver träna fokuserad och i lugn miljö. På det sättet få ni instruktörens hela fokus och kan jobba mycket effektivt och dynamiskt efter vad just du och din hund vill träna på och behöver.

Boka privatkonsultation med hundpsykolog om ni har en eller fler problembeteende ni behöver utreda för att hjälpa er och hunden till ett harmoniskt liv. Exempel på saker en hundpsykolog kan hjälpa dig med kan vara hundmöten, stress, utfall, separationsångest/ensam hemma träning, koppelgående, miljöträning, rädsla, aggressivitet, mfl. Konsultationen och träningen byggs upp dynamiskt efter vad just du och din hund behöver träna på.

Kvarnens Hunderia arbetar utifrån ett holistiskt synsätt, vilket innebär att vi tittar på helheten och jobbar med orsaken bakom hundens beteenden. Vi undersöker och fördjupar oss i din hund, så att vi inte bara tar bort symtom utan försöker se orsaken bakom. Bara på det sättet få man långvariga lösningar. Det kan tar tid och tålamod – men vi jobbar inte med quick fixes som gå ut över hundens välfärd och eran relation och tillit på Kvarnens Hunderia, vi vill i stället hjälpa till med ett harmoniskt liv för alla inblandade.  

Ibland kan man träna med fördel med 2 ekipage samtidig som har liknande beteende som ska utredas – då får båda ekipage hjälp av att se på varandra, få möjlighet till egen tid eller vila och dessutom kan priset reduceras efter ök.

Vi har alltid första tillfälle ensam per ekipage, så att vi kan gå genom målsättningen och lägga upp en träningsplan. Jag matchar ekipage efter min bedömning och efter tillgång av intressenter – det går givetvis att anmäla intresse ihop med en vän och deras hund – men slutbedömning -om gemensam träning är lämplig- görs av oss på Kvarnens Hunderia. Bara så kan vi garantera kvalitèn vi vill erbjuda.

Boka privat träning via mail till: kvarnenshunderia@gmail.com; info@kvarnenshunderia.se eller SMS till Annika 0760218668

Kontakt – Kvarnens Hunderia